کاربرد قندان جوبی چیست

کاربرد قندان چوبی

قندان‌ها یکی از وسایل پذیرایی اصلی در هر خانه محسوب می‌شوند. از گذشته‌های دور قندان یکی از وسایلی بوده است که در تمام خانه‌های ایرانی یافت می‌شده. البته در گذشته طرح‌ها و مدل‌های قندان بسیار ساده و محدود بوده و تنوع امروزی را نداشته است. قندان‌های قدیمی اغلب از جنس مس، بلور، چینی و برنج ساخته می‌شدند. امروزه قندان چوبی نسبت به دیگر قندان‌ها از محبوبیت بیشتری برخوردار است. دلایل زیادی برای این امر وجود دارد که زیبایی و دوام قندان‌های چوبی مهم‌ترین آن‌هاست. در این مقاله به بررسی کاربرد قندان چوبی می پردازیم.

کاربرد انواع قندان چوبی

کاربرد قندان چوبی برای سرو خوراکی‌های کنار چای، اعم از قند، پولکی، نبات، توت خشک و غیره است. نقل و شکلات‌های کوچک نیز در این قندان‌ها سرو می‌شوند. قندان‌های چوبی را می‌توان در دورهمی‌های خودمانی و مهمانی‌های رسمی مورد استفاده قرار داد. زیبایی و جذابیت و ظاهر کلاسیک این قندان‌ها آن‌ها را برای سرو در مهمانی‌های رسمی و مهم مناسب می‌کند. این قندان‌ها حتی برای استفاده در جلسات رسمی در محل کار نیز مناسب هستند.

راهنمای انتخاب مدل قندان چوبی

نکات زیر را می‌توان به عنوان راهنمای انتخاب مدل قندان چوبی مد نظر قرار داد:

  • چه چیزی را می‌خواهید در قندان سرو کنید:

در انتخاب مدل قندان‌های چوبی باید این نکته را از خود بپرسید که چه خوراکی را قصد دارید در قندان سرو کنید؟ پاسخ این سوال سایز و مدل انتخابی شما را مشخص می‌کند.

  • قندان از چه نوع چوبی ساخته شده است: دومین سوالی که باید پاسخ آن را پیدا کنید این است که قندان مورد پسند شما از چه نوع چوبی ساخته شده است؟ چوب گردو بهترین نوع چوب برای ساخت قندان‌های چوبی است. دوام و زیبایی این چوب آن را به بهترین انتخاب برای ساخت ظروف چوبی تبدیل نموده است. بنابراین سعی کنید ظروف چوبی مورد نیاز خود را از بین ظروف ساخته شده از چوب گردو انتخاب کنید.

قندان چوبی

مزیت استفاده از قندان چوبی

مهم‌ترین مزیت استفاده از قندان چوبی نشکن بودن آن است. قندان‌های ساخته شده از جنس چینی، بلور و سرامیک با کوچکترین ضربه دچار ترک و شکستگی می‌شوند. در حالی که قندان‌های چوبی به راحتی نمی‌شکنند و خراش بر نمی‌دارند. بنابراین طول عمر و دوام قندان‌های چوبی مهم‌ترین نقطه قوت آن‌هاست.

از طرف دیگر این قندان‌ها از زیبایی خاص و منحصر به فردی برخوردارند. بافت زیبای چوب پیوند با طبیعت را القا می‌کند و لمس آن موجب احساس آرامش می‌شود. قندان‌های چینی و بلور به سرعت قدیمی و از مد افتاده می‌شوند در حالی که قندان‌های چوبی هرگز دمده نمی‌شوند. در خرید قندان‌های سرامیکی باید به ست شدن آن‌ها با سایر ظروف خود اعم از سینی و استکان‌ها توجه کنید. در حالی که رنگ چوب به سادگی با همه رنگ‌ها ست می‌شود و دغدغه هماهنگ سازی رنگ‌ها را نخواهید داشت.

قندان چوبی مناسب از کجا بخریم؟

یک سوال مهم در رابطه با خرید قندان‌ چوبی این است که قندان چوبی مناسب از کجا بخریم؟ فروشگاه اینترنتی پارادایس یکی از بهترین گزینه‌ها برای خرید ظروف چوبی از جمله قندان است. شرکت پارادایس وود تولید کننده انواع محصولات چوبی اعم از ظروف پذیرایی، آشپزخانه، استند گل، تابلو چوبی و تاچ پرده است. از این رو خرید از این فروشگاه اینترنتی پارادایس خرید مستقیم از تولید کننده محسوب شده و کاملا مقرون به صرفه است. قندان‌های عرضه شده در فروشگاه اینترنتی پارادایس از مرغوب‌ترین نوع چوب گردو ساخته شده‌اند و بسیار باکیفیت هستند.

انواع مدل قندان چوبی

انواع مدل قندان چوبی در فروشگاه پارادایس عبارتند از:

  1. قندان بیضی
  2. قندان دایره
  3. قندان مربع

برای این که ظروف چوبی مدت زیادی عمر کنند و زیبایی خود را حفظ کنند باید برخی نکات را در نگهداری از آن‌ها رعایت کنید:

  • شستشوی سریع ظروف چوبی در آب گرم و صابون ظرفشویی بهترین راه برای تمیز کردن این ظروف است. برای شست و شو از سمت نرم اسکاچ استفاده کنید، نه از سمت زبر. زیرا این کار باعث سطح ظروف چوبی می‌شود. بهتر است ظروف چوبی را بلافاصله پس از شست و شو با حوله خشک کنید. گرما یکی از دشمنان ظروف چوبی است. زیرا افزایش دما باعث تاب برداشتن و شکافتن بافت چوب می‌شود. بنابراین هرگز ظروف چوبی را در مایکروویو یا ماشین ظرفشویی قرار ندهید. زمانی که رنگ ظروف چوبی شروع به محو شدن می‌کند، می‌توانید با مالیدن روغن معدنی درجه روی آن‌ها مجدداً این ظروف را احیا کنید. روغن را روی یک پارچه بدون پرز مانند پارچه میکروفیبر یا روی انگشتان خود بمالید. سپس سطح ظروف را به روغن آغشته کنید. این فرآیند برای محافظت از چوب در برابر خشک شدن و متعاقباً ترک خوردن انجام می‌شود.

قندان‌های چوبی برای سرو خوراکی‌های مختلف در کنار چای در جمع‌های خودمانی و رسمی کاربرد دارد.

زیبایی، دوام، قدیمی نشدن و ست شدن با سرویس‌های مختلف ظروف مهم‌ترین مزایای استفاده از قندان چوبی هستند.

مهندس مردانی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *