راهنمای خرید ظروف چوبی

راهنمای خرید ظروف چوبی

امروزه ظروف ساخته شده از چوب به علت زیبایی و ویژگی‌های منحصر به فرد خود مورد استقبال بسیار زیادی قرار گرفته‌اند. در این مقاله راهنمای خرید ظروف چوبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

برای انتخاب بهترین ظرف‌ چوبی، باید مطمئن شوید که آن ظرف برای هدف شما ساخته شده باشد. تقریباً تمام ظرف‌های ساخته شده از جنس چوب می‌توانند برای اهداف تزئینی مورد استفاده قرار گیرند. در حالی که  ظروفی که بدون پوشش محافظ مقاوم در برابر باکتری‌ها هستند برای استفاده در آشپزخانه ایمن نیستند.  در خرید ظرف‌های چوبی و همچنین ظروف ایمن برای آشپزخانه، از انتخاب ظروفی که دارای گره، شکاف یا پایه‌های نازک هستند، خودداری کنید. زیرا عمر مفید و مقاومت این ظروف بسیار محدود و اندک است. در مقابل ظروف ساخته شده از چوب‌های محکم و مرغوب را از برندهای معتبر مانند پارادایس وود خریداری کنید.

خواص استفاده از ظروف چوبی

ظروف ساخته شده از چوب بسیار جذاب و پرکاربرد هستند. ساختار درخت در این ظروف بسیار جالب به نظر می‌رسد. ظروف ساخته شده از چوب این امکان را فراهم می‌کنند که زیبایی حلقه‌های سالانه و بازی رنگارنگ چوب را درک کنید. شما می‌توانید ظرفی از جنس گونه‌های چوبی متنوعی مانند گردو را انتخاب کنید. در حالت کلی خواص استفاده از ظروف چوبی عبارتند از:

  • استفاده از این ظروف در زیبایی محل زندگی و آشپزخانه بسیار موثر است.
  • غذا خوردن در این ظروف پیوند با طبیعت را تداعی می‌کند در نتیجه موجب شادی و نشاط می‌شود.
  • ظروف ساخته شده از چوب طول عمری بالایی دارند و شما را تا مدت زمان طولانی از خرید ظروف جدید بی‌نیاز می‌کنند.

مزایا و معایب استفاده از ظروف چوبی

استفاده از ظروف ساخته شده از جنس چوب دارای مزایا و معایب گوناگونی است. مزایا و معایب استفاده از ظروف چوبی عبارتند از:

  • این ظروف با غذاها واکنش نشان نمی‌دهند و موجب تغییر طعم آن‌ها نمی‌شوند.
  • ظرف‌های ساخته شده از چوب می‌توانند سبک طراحی خلاقانه و زیبایی داشته باشند. بنابراین برخلاف ابزارهای کاربردی فلزی و پلاستیکی آشپزخانه شما را زیباتر می‌کنند.
  • قاشق‌های چوبی موجب خش افتادن به ظروف تلفون و سرامیک نمی‌شوند.
  • اگر مراقب باشید، ظروف ساخته شده از چوب می‌توانند بادوام باشند و برای مدت طولانی دوام بیاورند. همیشه می‌توانید لبه‌هایی را که در اثر استفاده سوخته شده یا ترک خورده‌اند، سمباده بزنید.
  • غذا راحت‌تر به ظروف از جنس چوب می‌چسبد و تمیز کردن آن را سخت‌تر می‌کند.
  • با استفاده زیاد، اقلام چوبی روکش خود را از دست می‌دهند و اگر به خوبی از آنها مراقبت نشوند، می‌توانند ترک بخورند.
  • شما نمی‌توانید وسایل چوبی را در ماشین ظرفشویی قرار دهید زیرا باعث خراب شدن سطح آن می‌شود.
  • چوب به راحتی لکه می‌شود. اگر غذایی با رنگ روشن دارید، ظروف چوبی و ظروف غذاخوری می‌توانند به راحتی رنگ و لکه را بگیرند. در این صورت پاک کردن آن سخت است.

انواع ظروف چوبی

ظروف چوبی

آشپزی و غذا خوردن جزء ضروری زندگی ماست. برای برخی، آشپزی و سرو کردن هنری است که به وسیله آن مهمان نوازی خود را به بهترین نحو نشان دهند.

امروزه افراد بیشتری به ظروف ساخته شده از جنس چوب علاقه نشان می‌دهند و در آن سرمایه گذاری می‌کنند. افراد مختلف این ظروف را برای استفاده در آشپزخانه، برای پذیرایی و برای سرو غذا استفاده می‌کنند. بر این اساس انواع ظروف چوبی عبارتند از:

  • ظروف آشپرخانه: انواع ظروف آشپزخانه چوبی مانند سرویس ظروف و جا ادویه‌ای چوبی فقط برای استفاده در هنگام آشپزی و در محیط آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرند‌.
  • ظروف پذیرایی: انواع ظروف پذیرایی چوبی برای پذیرایی از مهمان و در محیط سالن و هال استفاده می‌شوند. از جمله میوه خوری، شکلات خوری، اردو خوری و آجیل خوری.
  • ظروف سرو غذا: ظروف سرو غذا مانند کاسه، بشقاب و قاشق‌های چوبی برای سرو غذا مناسب هستند. این ظروف در برابر رطوبت غذاها مقاومند.

نحوه نگهداری از ظروف چوبی

اگر ظرف با چوب مناسب را به درستی نگهداری کنید، آسیبی نخواهد دید. حتی اگر آن را با غذاهای مرطوب مانند زیتون یا گوجه فرنگی پر کنید. نحوه نگهداری از ظروف چوبی آسان است و یکی از مهم‌ترین نکات آن روغن کاری ظروف است.

روغن کاری اقلام چوبی مورد استفاده برای تهیه یا سرو غذا جنبه مهمی برای نگهداری آنها در شرایط بهینه است. مثلا وقتی یک کاسه چوبی می‌خرید، آن را هر روز به مدت یک هفته روغن کاری کنید. سپس یک بار در هفته برای مدت سه هفته و سپس هر ماه یک بار عمل روغن کاری را انجام دهید. وقتی ظرف کدر به نظر می‌رسد یا با لمس کردن خشک به نظر می‌رسد، نیاز به روغن دارد. یک محافظ چوب با کیفیت خوب یا روغن معدنی با کیفیت غذایی از داروخانه یا خواربار فروشی خریداری کنید. روغن معدنی ارزان است و مانند روغن های پخت و پز فاسد نمی‌شود. ابتدا ظرف باید کاملاً خشک شود. ظرف را کاملا با روغن معدنی آغشته کنید، بگذارید بین 5 دقیقه تا چند ساعت در آن خیس بخورد. روغن را پاک کنید و از آن استفاده کنید.

شستن با دست بهترین راه برای مراقبت از محصولات  چوبی شماست. هرگز آن‌ها را برای مدت طولانی در آب خیس نکنید تا از شکافتن یا ترک خوردن جلوگیری کنید. برای شستن سطح چوب از آب گرم و صابون ملایم استفاده کنید. این کار جرم‌ها و آلودگی‌های بیرونی را بدون قرار دادن چوب در معرض عناصر تهدید کننده تمیز می‌کند. هرگز وسایل چوبی را در ماشین ظرفشویی یا مایکروویو قرار ندهید. ضدعفونی کردن کاسه‌ها و ظرف‌های چوبی به کنترل رشد باکتری‌ها کمک می‌کند. سرکه سفید معجزه می کند. 1 قسمت سرکه سفید را با 5 قسمت آب مخلوط کنید. کاسه را کاملا خیس کنید و اجازه دهید محلول برای چند دقیقه کار خود را انجام دهد. کاسه را با آب گرم بشویید و بگذارید در هوا خشک شود. همچنین می‌توانید یک بطری اسپری را با مخلوط 50-50 سرکه سفید و آب پر کنید و به سطح چوب بپاشید‌. سپس با یک حوله تمیز آن را پاک کنید.

اگر ظرف چوبی شما کدر یا دچار فرورفتگی شد می‌توانید آن را سنباده بزنید. با یک کاغذ سنباده درشت‌تر شروع کنید و به آرامی به دانه‌های ریزتر بروید تا زمانی که ناحیه صاف شود.

خرید اینترنتی ظروف چوبی از پارادایس

خرید اینترنتی ظروف چوبی از پارادایس امکان پذیر است. مجموعه پارادایس تولید کننده و عرضه کننده انواع ظروف و محصولات چوبی است. این محصولات عبارتند از:

  • ظروف باکیفیت چوبی( ظروف آشپزخانه، پذیرایی و سرو غذا)
  • استند گل چوبی
  • تابلو چوبی
  • تاچ پرده
  • میز عسلی و تزئینی

خرید از پارادایس به علت خرید مستقیم از تولید کننده و حذف واسطه‌ها بسیار مناسب و مقرون به صرفه است. محصولات چوبی پارادایس از چوب گردو که یکی از مرغوب‌ترین چوب‌هاست تهیه می‌شوند و از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند. امیدواریم راهنمای خرید ظروف چوبی باسخ سوالات شما را  داده باشد منتظر کامنت پرمهرتون هستیم .

Original price was: 275,000 تومان.Current price is: 255,000 تومان.

سینی چوبی دسته دار مدل مستطیل

Original price was: 275,000 تومان.Current price is: 255,000 تومان.

سینی چوبی مدل مستطیل

سوالات متداول

این ظروف طراحی زیبا و منحصر به فردی دارند و در صورت استفاده درست بادوام هستند. همچنین این ظروف با غذاها واکنش نشان نمی‌دهند و موجب تغییر طعم آن‌ها نمی‌شوند.

ظرف‌های چوبی را نمی‌توان با ماشین ظرف شویی شست. غذا به ظروف چوبی می‌چسبد و تمیز کردن این ظروف می‌تواند سخت‌تر باشد. همچنین با استفاده زیاد، اقلام چوبی روکش خود را از دست می‌دهند و اگر به خوبی از آنها مراقبت نشوند، می‌توانند ترک بخورند.

ظرف چوبی زمانی که کدر شود یا هنگام لمس کردن خشک به نظر برسد نیاز به روغن کاری دارد.

مخلوط ۱ به ۵ سرکه سفید و آب بهترین ماده برای ضدعفونی کردن ظرف‌های چوبی به شمار می‌رود.

مهندس مردانی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *